Om oss

MOS-art & Galleri Falk

MoodLed er et samarbeidsprosjekt mellom MOS-art og Galleri Falk. De to kunstnerne fant hverandre høsten 2016 på et kunstarrangement. Reidun hadde tenkt ut og prøvd idéen med å lage et kunstprodukt med LED-lys og plexi i et par år før de møttes. Sammen har de nå videreutviklet MoodLed, med hvert sitt uttrykk og kolleksjon. De lanserer dette sammen første gang våren 2017. MoodLed på Facebook: MoodLed og Instagram: MoodLed

MOS-art: Margrethe Oleivsgard Stenslund jobber som kunsthåndverker. Siden 2006 har hun eksperimentert med akryl/plexiglass. Hun har utviklet sin egen teknikk for å lage forskjellige bruks- og pyntegjenstander i dette materialet. Hun lager alt fra vaser, boller, fat, hjerter, stjerner, engler, kranser og figurer. Margrethe henter mye inspirasjon fra kunst, interiør, reklame og natur, men ikke minst fra "feil" i skapelsesprosessen, som til slutt former seg til nye. Alt er håndlaget uten ferdige former, så hver ting får sitt særpreg og er helt unik. Hun benytter forskjellige fargestoffer og materialer som lamineres inn i akrylen – alt fra perler, blomster ståltråd, skjell, sand, kvister, granbar, stoff, ull etc. Produktene knuser ikke og kan være ute i all slags vær. Margrethe har eget verksted med utsalg på Fagerstrand, Nesodden.

Kontakt henne direkte på mail eller mobil:

margrethe@stenslund.no eller tlf 918 67 992

Se også: www.mos-art.no Facebook: MOS-art Instagram: mosart_kunst

 

Galleri Falk: Reidun Falk er etablert billedkunstner ved Hvervenbukta Kunst og Håndverk som er underlagt Kulturetaten i Oslo. Ved verkstedet har hun 15 kunstelever som hun følger og et tilhørende galleri med egen billedkunst. Reidun har 7 års kunstrelatert utdannelse med hovedvekt på scenografi fra London ved Mountview Academy of theatre Arts. Reidun har hatt det kunstneriske ansvaret for en rekke prosjekter og festivaler i regi av Oslo Kommune. Hun har hatt 32 utstillinger siden 1993, derav 12 var separatutstillinger. Reidun jobber med forskjellige kunstuttrykk og medier; collage, grafikk (tresnitt og kollografi), maleri og kull. Hun jobber temabasert mot utstillinger. Hennes kunst er oppkjøpt av flere bedrifter, både statlig, kommunale og private. Galleri Falk ligger i Hvervenbukta, Oslo.

Kontakt henne direkte på mail eller mobil:

gallerifalk@gmail.com eller tlf 988 23 765

Se også: www.gallerifalk.no Facebook: Galleri Falk